Copyright 2020 - Custom text here

 

 

 

 

REISEBETINGELSER

Vi anbefaler alle som ønsker å dra på tur med oss å lese gjennom reisebetingelsene vi har utarbeidet.

Generell informasjon

Eventyrturer drives av Tommy Steinsland med samarbeidspartnere. Jeg er en aktiv fjellentusiast som trives i overkant godt på tur. Har et ønske om å kunne vise frem spektakulær natur og ruvede fjell til flest mulig mennesker.

På tur er vi avhengige av lokale kjentfolk og hjelpere, og våre reisemål kan også være utsatt for varierende naturgitte faktorer og andre forhold. Det kan derfor forekomme avvik og endringer, og i noen tilfeller er det ikke mulig å gjennomføre turen. Gitte hendelser kan føre til at vi må omorganisere og lage endringer på kort varsel, og Eventyrturer er ansvarsfri ved mangler, endringer, ekstrakostnader, avlysninger mfl. som skyldes alle hendelser (force majeure) vi ikke hadde mulighet for å forutse eller hindre. (f.eks. sykdom, fly forsinkelser, avtalebrudd, politiske uroligheter, naturkatastrofer m.m.)

Vi vil selvsagt gjøre vårt beste for å finne løsninger som ligger så tett som mulig opp til vår opprinnelige reiseplan.

Våre Eventyrturer har litt høyere risiko for at farer og ulykker kan inntreffe enn andre ferieturer, og alle må forstå at deltagelse skjer på eget ansvar. Vi kan stå i fare for å kunne oppleve høydesyke, forfrysninger, skred og skader m.m., og dersom noen uønskete hendelser, ulykker, sykdom eller ubehag skulle oppstå, kan ikke Eventyrturer, eller deres turledere gjøres ansvarlig.

Vi er fjellvant, har erfaring fra høye fjell og bruker erfarne lokale guider, og vil forsikre om at sikkerhet for våre deltakere alltid er det viktigste for oss.

Eventyrturer på nett

Vi ønsker, så langt det lar seg gjøre, å oppdatere daglig info under turer. Vi ønsker også å forevige de spesielle opplevelsene på våre turer med bilder. Det vil også noen ganger bli produsert et reisebrev fra turen. Både tekst og bilder er ønskelig å publisere på våre nettsider, og ved noen tilfeller også i media. Dersom du ikke ønsker å bli nevnt i tekst eller på bilder, må vi informeres.

Ditt ansvar

 • Som reisende med Eventyrturer er du pliktig å ha gode nok forsikringer for forhold som kan inntreffe på tur. Eventyrturer kan ikke ta på seg ansvar for forhold som en forsikring kunne dekket. Husk at noen reiseforsikringer har forbehold ved høye fjell.

 • Det er også viktig å tegne en avbestillingsforsikring hvis noe skulle forekomme før avreise, og i verste fall reisen må avbestilles.

 • Det er ditt ansvar å skaffe de anbefalte vaksiner og medisiner for reisemålet, hvis ønskelig.

 • Å påse at man har godkjent Pass og Visum for reisemålet. Husk at noen land krever gyldighet 6 mnd etter hjemreise.

 • Det ligger et ansvar i å holde seg oppdatert på informasjon som blir gitt i diverse medier.

 • Om noen skulle ha spesielle behov eller assistanse underveis på turen, som f.eks. mat allergi eller intoleranse for noe spesielt, må dette informeres om i god tid før en reise.

 • Eventyrturer arrangerer turer som kan være noe fysisk, psykisk og teknisk krevende. Det er viktig at du er i form ved avreise og at du er teknisk forberedt.

Vårt ansvar

 • Vi har pliktig medlemskap i Reisegarantifondet for din sikkerhet.

 • Vi har et ansvar, å gi mest mulig og riktig informasjon i forkant av en tur.

 • Vi har et ansvar å utføre turen på sikreste mulige måte, og alltid ta hensyn til varierende faktorer.

 • Å utføre hver tur, så godt som mulig opp mot reisebeskrivelsen og dagsplanen, så lenge ikke noe uforutsett som beskrevet over skulle oppstå.

 • Å gi informasjon om et minimum antall deltakere som må til for at reisen skal kunne gjennomføres.

 • Vi har en målsetting om å gjøre en reise med oss til en spektakulær opplevelse man alltid vil huske. Vi vil ha fokus på samhold, å gjør det som står i vår makt til å få alle i gruppen til å ha det bra.

Bestilling, betaling, endringer i pris, avbestilling

 • Påmelding til en reise med oss skjer via Tommy Steinsland.

 • Når du bestiller en tur med oss i Eventyrturer, aksepterer du det vi har fastsatt som våre reisebetingelser.

 • Etter at du har meldt deg på en av turene kan det komme et krav om depositum på opp mot halve prisen for turen. Depositum samt restbeløp betales til en gitt konto. Depositum og restbeløp kan om ønskelig betales i en omgang, men i utgangspunktet har vi satt opp at restbeløpet betales senest 60 dager før avreise.

 • Vi må ta forbehold om prisøkning på reisen ved svingninger i valutakurser, skatter eller avgifter.

 • Avtalte priser vil ikke bli endret senere enn 14 dager før avreise, og vi vil forsikre om at ingen prisøkning overstiger 10 % av turens pris.

 • Hvis turen din må avbestilles, vil du få full tilbakebetaling senest ved 45 dager før avreise. Hvis reisen må avbestilles nærmere avreisedato kan det innbetalte beløp ikke refunderes, og din egen avbestillingsforsikring må benyttes.

 • Refusjon av kjøpte flybilletter er som oftest ikke mulig.

 

Ved spørsmål eller interesse for å lære mer om oss og vårt selskap er du hjertelig velkommen til å ta kontakt eller se våre Internett sider: Eventyrturer.no

 

 

 

f t g